• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Reactia Corinei Cretu, dupa ce un hacker a publicat e-mailuri personale, iar Colin Powell a negat o relatie cu ea

Reactia Corinei Cretu, dupa ce un hacker a publicat e-mailuri personale, iar Colin Powell a negat o relatie cu ea

Eurodeputatul PSD Corin Cretu afirma ca unele dintre fotografiile publicate de site-uri din tara si care i-au fost furate din contul sau personal de e-mail nu au niciun fel de legatura cu ceea ce se numeste corespondenta sa cu fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell.

"Unele site-uri din tara publica fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatica. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legatura cu ceea ce se numeste 'corespondența mea cu Colin Powell', pur si simplu faceau parte dintre amintirile mele personale, alaturi de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesionala", precizeaza Cretu, intr-o postare facuta sambata pe contul sau de Facebook. 

Ea mai mentioneaza ca folosirea publica a acestor fotografii este un abuz si ii incalca dreptul la viata privata.

Fostul secretar de Stat american Colin Powell a fost nevoit sa ofere clarificari despre relatia sa cu Corina Cretu, dupa ce un hacker a postat un link spre o corespondenta prin e-mail intre cei doi pe pagina sa de Facebook, insistand ca nu i-a fost necredincios sotiei sale, Alma, scrie presa.


3 august 2013 14:09
Modifică setările cookies