• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Reactia unui pusti, dupa ce s-a intalnit cu Obama:  Cred ca vrea sa vanda inghetata

Reactia unui pusti, dupa ce s-a intalnit cu Obama: "Cred ca vrea sa vanda inghetata"

"Cred ca vrea sa vanda inghetata", a conchis un elev despre presedintele american Barack Obama. Seful SUA a vizitat o scoala din Tara Galilor, impreuna cu premierul britanic David Cameron, inaintea summitului NATO de la Newport, potrivit Daily Mail.

Copiii de la scoala primara Mount Pleasant din Tara Galilor s-au numarat printre cei care au scris carti postale liderilor ce participa la summit, in care si-au exprimat dorinta ca lumea sa se schimbe atunci cand ei vor fi adulti. Mesajele lor le vor fi prezentate liderilor NATO. 

Dupa intalnirea cu Obama, elevul Ben Thornton a povestit pentru ITV News cum a vazut el vizita.

"Eram foarte, foarte speriat, dar mama si tata mi-au spus ca este un om obisnuit. La sfarsitul zilei m-am simtit foarte entuziasmat pentru ca i-am intalnit pe presedinte si pe premier, ceea ce a fost extraordinar. I-am citit cu voce tare de ce imi place Tara Galilor si am incercat sa prezint scoala. Poate va reveni", a spus copilul.

"Nu ai aceasta oportunitate in fiecare zi, nu?", i-a spus el reporterului. Dupa care, cu un ton usor confuz, a adaugat: "Cred ca vrea sa vanda inghetata sau ceva de genul acesta"

Summitul NATO s-a deschis joi la Newport, cu participarea a 60 de lideri mondiali si pe fondul unor masuri de securitate stricte.


6 septembrie 2014 08:57
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies