• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Paul Grigoriu, cunoscutul realizator de emisiuni radio, a murit

Paul Grigoriu, cunoscutul realizator de emisiuni radio, a murit

Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radiofonice, a murit, vineri seara, la varsta de 70 ani, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, au declarat pentru Mediafax, reprezentanti ai Radio Romania Actualitati.

Paul Grigoriu s-a nascut pe 6 martie 1945, la Bacau. A absolvit Facultatea de limbi romanice, clasice si orientale a Universitatii Bucuresti (sectia franceza-spaniola), iar din 1969, acesta a lucrat la Radiodifuziunea Romana, redactia emisiunilor pentru strainatate (REPS), sectia franceza, potrivit site-ului Radio Romania Actualitati. 

A fost una dintre vocile "Radio Vacanta", iar dupa decembrie 1989, a fost unul dintre realizatorii "Matinalului", la Radio Romania Actualitati, si, mai apoi, al "Sfertului Academic".  De asemenea, Paul Grigoriu a fost redactor-sef al Programului III (Radio Romania Tineret) si, din 1992, director general adjunct al Radiodifuziunii Romane.  Intre octombrie 1994 si septembrie 1995, Grigoriu a fost director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), iar apoi director general adjunct (sef al canalelor nationale) pana in anul 2002, cand a demisionat din aceasta functie.


4 aprilie 2015 10:55
Modifică setările cookies