• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Record Guiness Book: Cel mai mare colaj din obiecte reciclate

Record Guiness Book: Cel mai mare colaj din obiecte reciclate

Un artist sirian a reusit sa stabileasca un nou record Guinness, desi tara sa se afla in plin conflict militar, cu cea mai mare "pictura murala" realizata in intregime din obiecte reciclate, informeaza AFP.

Moaffak Makhoul, aflat in fruntea unei echipe de sase profesori de arte frumoase, a realizat aceasta creatie in cartierul de lux Mazzeh din Damasc, in conditiile in care violentele armate ravasesc Siria de peste trei ani.
 
"Cea mai mare «pictura murala» facuta din materiale reciclate masoara 720 de metri patrati si a fost realizata de Moaffak Makhoul si o echipa de sase artisti in cartierul Mezzah din Damasc", se afirma in comunicatul publicat pe pagina de Facebook a Guinness World Records, care precizeaza, totodata, ca instalatia artistica a fost finalizata in ianuarie.
 
Colajul, ce are forma unui zid, este facut din diverse piese reciclate de automobile, biciclete, ustensile de bucatarie, tevi, cutii de sucuri carbogazoase, ceramica si oglinzi. Zidul da spre autostrada din Mezzah, in centrul capitalei, pe care circula in fiecare zi sute de persoane si automobile.

1 aprilie 2014 15:15
Modifică setările cookies