• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Restrictii de circulatie in statiunea Sinaia, din cauza unor lucrari de reabilitare a drumului

Restrictii de circulatie in statiunea Sinaia, din cauza unor lucrari de reabilitare a drumului

Circulatia rutiera in centrul statiunii Sinaia va fi restrictionata pe mai multe tronsoane de drum, incepand din 29 iulie, timp de doua luni, din cauza unor lucrari de reabilitare a carosabilului, autoritatile recomandand soferilor sa aleaga ca varianta ocolitoare DN1.

Potrivit unui comunicat al Primariei Sinaia, incepand din 29 iulie, timp de aproximativ doua luni, traficul rutier va fi restrictionat pe un tronson al bulevardului Carol I, de la intersectia cu strada Cuza Voda si Piata Unirii, pana la sensul giratoriu de la intersectia cu strada Aosta.
 
Pe un alt tronson din acelasi bulevard, respectiv din dreptul sensului giratoriu de la intersectia cu strada Mihail Kogalniceanu pana la intersectia cu strada Cuza Voda s-a turnat stratul de balast stabilizat si urmeaza sa fie turnat primul strat de asfalt.
 
Pe cele doua tronsoane de drum circulatia rutiera va fi blocata pana la finalizarea lucrarilor, iar circulatia pietonala se poate desfasura fara restrictii.
 
Conform Primariei Sinaia, turistii si localnicii au acces catre toate obiectivele turistice si unitatile de cazare, folosind rutele alternative, iar activitatea comerciala pe zona centrala a orasului se va desfasura in conditii normale.
 
Soferilor aflati in tranzit autoritatile locale din Sinaia le recomanda ca varianta ocolitoare DN1.

27 iulie 2013 11:07
Modifică setările cookies