• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Revista Flacara isi inceteaza aparitia in print

Revista Flacara isi inceteaza aparitia in print

Revista Flacara, al carei prim numar a aparut pe 22 octombrie 1911, si-a incetat aparitia in print. Decizia este una "temporara", a declarat pentru Mediafax George Arion, presedinte director general al societatii Publicatiile Flacara SA.  Ultimul numar in print a fost cel din decembrie 2012.

George Arion a precizat ca este posibil, daca va fi favorabil contextul economic, ca aparitia revistei sa fie reluata la un moment dat in viitor.  El a precizat ca decizia sistarii aparitiei in print a Revistei Flacara este una grea. "Am 38 de ani de Flacara, in februarie ii implinesc", a spus Arion. 

In ceea ce priveste site-ul publicatiei - flacara.ro">www.revistaflacara.ro -, George Arion a declarat ca nu a fost luata inca o decizie cu privire la o eventuala dezvoltare a acestuia.

De la aparitia primului numar al Revistei Flacara, pe 22 octombrie 1911, publicatia si-a mai sistat aparitia de trei ori. 

Fondatorul si primul director al revistei a fost Constantin Banu. Adoptand o stilistica proprie marilor publicatii culturale europene, s-a bucurat de succes in epoca, adunand in jurul ei personalitati precum I. L. Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea, Ion Agarbiceanu, Alexandru Vlahuta, Victor Eftimiu, Mihail Sadoveanu, George Cosbuc.


24 ianuarie 2013 09:13
Modifică setările cookies