• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Revlon, acuzata de rasism si comportament vindicativ

Revlon, acuzata de rasism si comportament vindicativ 

Un fost angajat al Revlon Inc, Alan Meyers, a dat in judecata compania de cosmetice, sustinand ca a fost concediat pentru ca este evreu si dupa ce a adus in discutie probleme de siguranta, pe care directorul executiv al firmei, Lorenzo Delpani, nu ar fi vrut sa le ia in calcul. 

Intr-un proces intentat la tribunalul federal din Manhattan, Alan Meyers, fost director de cercetare la Revlon, sustine ca CEO-ul companiei l-a acuzat ca ridica false probleme de siguranta la laboratoarele recent achizitionate de firma de cosmetice, fapt care duce la o productie mai lenta, potrivit Reuters, citata de Mediafax.

Meyers a fost concediat luna trecuta si sustine ca Delpani a avut un comportament ostil fata de el, tipand frecvent la el in fata celorlalti directori si facand comentarii antisemite si antiamericane. 

Reprezentantii Revlon au declarat ca procesul este lipsit complet de fundament, adaugand ca Meyers "a demonstrat, in mod repetat, erori de judecata si a esuat in a lucra la standardele ridicate pe care compania le cere angajatilor".  Meyers a spus ca multe dintre problemele de siguranta de care s-a plans au fost in urma achizitionarii companiei Colomer Group, in 2013, de catre Revlon. Acesta sustine ca era ingrijorat ca produsele folosite de Colomer nu indeplineau cerintele de siguranta, iar laboratoarele nu indeplineau standardele cerute de Revlon.


5 ianuarie 2015 09:14
Modifică setările cookies