• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Robin Hood al biscuitilor si cererea lui de rascumparare fac senzatie in Germania

"Robin Hood" al biscuitilor si cererea lui de "rascumparare" fac senzatie in Germania

Un "Robin Hood" al biscuitilor a furat logo-ul companiei germane producatoare de biscuiti Bahlsen. Acum il santajeaza pe directorul acesteia, cerandu-i intr-o scrisoare de "rascumparare" sa ofere biscuiti tuturor copiilor internati in spitalele din Hanovra, informeaza AFP.

Logo-ul companiei este un biscuit din metal auriu greu de 20 de kilograme, agatat de peste 100 de ani, la o inaltime de cinci metri, pe fatada sediului general al companiei Bahlsen, aflat in orasul Hanovra, Germania.  Furtul a fost revendicat cateva zile mai tarziu printr-o scrisoare adresata conducerii companiei si unui ziar local, afirma politia germana. 

In cererea sa, hotul a scris, cu ajutorul unor litere decupate din ziare: "(Sa oferiti) doar acei biscuiti fabricati integral din lapte, nu pe aceia care au ciocolata neagra pe deasupra". Hotul solicita, totodata, ca intreaga suma de 1.000 de euro, promisa de compania Bahlsen oricarei persoane care ofera informatii despre acel furt, sa fie donata unui adapost pentru animale din regiune. 

Scrisoarea este semnata "Cookie Monster", personaj din serialul pentru copii "Sesame Street", in care apare si mult mai cunoscutul personaj Kermit broscoiul. Politia locala a initiat deja o ancheta.


31 ianuarie 2013 17:07
Modifică setările cookies