• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Rogozin ii raspunde lui Basescu: Ma intreb cate pahare a baut inainte sa inchida spatiul aerian pentru  avionul nostru

Rogozin ii raspunde lui Basescu: Ma intreb cate pahare a baut inainte sa inchida spatiul aerian pentru "avionul nostru"

"Ma intreb cate pahare a golit Basescu pentru a prinde curaj sa inchida spatiul aerian pentru avionul nostru", a scris Rogozin pe contul sau de Twitter, dupa ce presedintele roman a declarat duminica la Timisoara ca trebuie aflat mai intai cata vodca a consumat Rogozin inainte sa faca asemenea declaratii, referindu-se la atacurile vicepremierului rus la adresa Romaniei.

 "La astfel de declaratii eu nu pot avea decat o singura reactie. Trebuie sa aflam cata vodca a consumat Rogozin. E o declaratie lipsita total de respect fata de un alt stat, fata de orice altceva ce nu reprezinta Mama Rusia", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro presedintele Traian Basescu. 

Seful statului a adaugat ca Rogozin a ramas inca la modul de gandire al stalinismului. 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat sambata ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum, la Chisinau, potrivit agentiei ruse Itar-Tass.

Anterior vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat Romania ca nu i-a permis avionului sau, la solicitarea Statelor Unite, sa se intoarca la Moscova prin spatiul aerian romanesc, in drum dinspre regiunea separatista moldoveana Transnistria, unde a participat vineri la parada militara organizata de Ziua Victoriei asupra nazistilor.  "La solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec", afirma vicepremierul rus intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, din Transnistria.  "Data viitoare voi zbura la bordul unui (bombardier strategic de tip) Tu-160", adauga Rogozin, subliniind ca sanctiunile nu-l vor determina sa-si anuleze viitoare vizite la Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldovene Transnistria.


12 mai 2014 10:20
comentarii (2)

Comentarii (2)


europeanu 2014-05-12 11:23:05
pai sa zicem mersi daca asta tot raspunsul,deci noi suntem un fel de maidanez si infuriem un leu latrand la el sa fim seriosi dupa ce ca suntem vai steaua noastra.......