• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Schimbare istorica la Facebook. Ce cadou le face celor 1 mld. de utilizatori inainte de sarbatori

Schimbare istorica la Facebook. Ce cadou le face celor 1 mld. de utilizatori inainte de sarbatori

Pentru Facebook, ultimele saptamani au insemnat un sir intreg de schimbari. De la pagina pentru cupluri, la feed-ul nou pentru paginile carora le-ai dat LIKE, pana la noul serviciu de cadouri.

Dupa ce Facebook a dat drumul serviciului de "Like Pages" in urma cu 48 de ore, in care iti poti organiza intr-un feed special toate paginile carora le-ai dat like, separat de posturile prietenilor tai, reteaua de socializare a introdus ieri serviciu "Gifts" sau "Cadouri", special pentru cei care vor sa le ofere in preajma sarbatorilor de Craciun surprize prietenilor sau familiei.
 
Serviciu "Gifts" de la Facebook a fost tastat in ultima luna dupa ce Uraganul Sandy a lovit orasul american New York, intr-un program de strangere de bunuri pentru cei afectati de ultimele evenimente.
 
VentureBeat.com explica procesul trimiterii de cadouri pe Facebook: "Reteaua de socializare iti cunoaste "like-urile", asa ca iti poate recomanda produse de calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti treci informatiile de baza de pe cardul de credit si sa trimiti cand iti place ceva un cadou catre un prieten. Acesta din urma confirma primirea cadoului, isi trece adresa, iar cadoul ii este trimis acasa."
 

16 noiembrie 2012 13:27
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies