• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Seful Serviciului de Permise Auto Iasi a ramas fara permis, dupa ce a fost prins baut la volan

Seful Serviciului de Permise Auto Iasi a ramas fara permis, dupa ce a fost prins baut la volan

Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi, Tudor Minea, a fost prins baut la volan, in noaptea de vineri spre sambata baut la volan, cu o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat, el fiind oprit in trafic de catre politistii rutieri, scrie Mediafax.

Tudor Minea se afla la volanul autoturismului personal, marca Volkswagen, el fiind oprit, in noaptea de vineri spre sambata, in zona Tudor Vladimirescu, din Iasi, de un echipaj al Politiei Rutiere, care efectua un control de rutina, pentru a-i depista in trafic pe soferii aflati in stare de ebrietate.
 
Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi a fost oprit la cateva sute de metri de institutia pe care o conduce.
 
Tudor Minea a fost pus de politisti sa sufle in aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.
 
El a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde i s-au prelevat probe de sange.
 
Ulterior, seful de la Permise Auto din Iasi a fost adus la sediul Politiei Rutiere, pentru a da declaratii.
 
La iesirea din sediul Politiei Rutiere, Tudor Minea a declarat jurnalistilor ca nu stie de ce a fost chemat, el parasind institutia fara sa faca alte comentarii.
 
Potrivit reprezentantilor Politiei iesene, pe numele sefului de la Serviciul Inmatriculari si Perise Auto, Tudor Minea a fost deschis dosar penal, pentru conducere pe drumurile publice sub influenta alcoolului, iar pana la finalizarea anchetei i-a fost suspendat permisul de conducere.

15 februarie 2014 10:18
Modifică setările cookies