• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Serialul care a rasturnat toate recordurile de audienta peste Ocean.  Tanar si nelinistit  aniverseaza 40 de ani

Serialul care a rasturnat toate recordurile de audienta peste Ocean. "Tanar si nelinistit" aniverseaza 40 de ani

Tanar si nelinistit", serialul care a rasturnat toate recordurile de audienta peste Ocean si preferatul romanilor in timpul dupa-amiezelor petrecute in fata televizorului, a ajuns la venerabila varsta de 40 de ani si peste 10.000 de episoade difuzate in SUA.

Serialul difuzat de Pro TV inca din 1996 are 207 premii la activ si alte 508 nominalizari la festivalurile de profil, "Tanar si nelinistit" si este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor, iar cifrele impresionante nu se rezuma la tara unde s-a nascut productia-fenomen.
 
Difuzat in 31 de state din intreaga lume, serialul are milioane de fani fideli castigati datorita personajelor atragatoare si a conflictelor asezonate din plin cu dragoste, drama, razbunare si rasturnari uluitoare de situatie. Telespectatorii continua sa vizioneze cu sufletul la gura rivalitatea dintre familiile Newman si Abbott, detinatoarele a doua companii care se lupta pentru suprematia in industria cosmetica.
 
Veterana Jeanne Cooper, cunoscuta telespectatorilor care urmaresc serialul drept Katherine Chancellor, este singura actrita care a rezistat in echipa "Tanar si nelinistit" inca din 1973, de la inceputul acestuia. Cu o viata intreaga petrecuta in mare parte pe platourile de filmare, Jeanne, in varsta de 85 de ani, si-a publicat in 2012 memoriile intitulate sugestiv: "Not Young, Still Restless: A Memoir".
 
Pe de alta parte, Doug Davidson, carismaticul actor care il interpreteaza pe detectivul Paul Williams, este cel care detine suprematia in topul aparitiilor in serial. Davidson a fost distribuit in nu mai putin de 2670 de episoade de la debutul productiei si pana in prezent.

24 martie 2013 12:15
comentarii (0)

Comentarii (0)


Modifică setările cookies