• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Shakira a castigat o prima batalie in procesul intentat de fostul iubit, pentru 250 mil. dolari

Shakira a castigat o prima batalie in procesul intentat de fostul iubit, pentru 250 mil. dolari

Un judecator din Geneva a respins solicitarea facuta de Antonio de la Rua, fostul iubit al cantaretei Shakira, de a avea acces la unul din conturile bancare ale artistei, informeaza Daily Mail.

Shakira a fost data in judecata in decembrie 2012 de Antonio de la Rua, fostul sau iubit, care i-a fost si manager timp de sase ani.
 
Un judecator din Geneva a respins insa cererea pe care Antonio de la Rua a facut-o pentru a obtine dreptul de acces la unul din conturile bancare ale cantaretei.
 
Antonio de La Rua pretinde ca ar trebui sa aiba acces la unul din conturile artistei datorita faptului ca el detine cea mai mare parte a activelor rezultate in urma parteneriatului lor de business. Antonio de la Rua sustine ca a fost "principalul arhitect" al planului de business prin care cantareata columbiana a devenit un star mondial.
 
Artista columbiana cu origini libaneze s-a despartit in ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani, si, in martie 2011, a confirmat ca are o relatie cu Gerard Pique.
 
In septembrie 2012, cantareata in varsta de 35 de ani si iubitul ei, Gerard Pique, fotbalist al echipei FC Barcelona, in varsta de 25 de ani, au confirmat ca vor avea un copil, Shakira fiind insarcinata in cinci luni. Cele doua vedete au devenit parintii unui baietel, Milan, in ianuarie anul acesta.

5 iulie 2013 11:23
Modifică setările cookies