• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sophia Loren revine in cinematografe, intr-un film regizat de fiul ei

Sophia Loren revine in cinematografe, intr-un film regizat de fiul ei

Legendara actrita Sophia Loren va reveni pe marile ecrane, dupa o lunga pauza, in adaptarea cinematografica a piesei "Vocea umana" de Jean Cocteau, care va fi regizata de fiul sau, Edoardo Ponti, informeaza Hollywood Reporter.

Filmul are la baza piesa scrisa de francezul Jean Cocteau si urmeaza sa fie realizat in limba italiana avand titlul "La Voce Umana", potrivit celor de la Deadline.com.
 
"Vocea umana" are drept personaj o femeie al carei iubit se va casatori cu altcineva, aratand caderea nervoasa pe care o sufera aceasta. Productia va fi filmata timp de trei luni de zile in Roma, Napoli si Ostia, orasul-port din vestul Romei.
 
Legendara actrita italiana, in varsta de 78 de ani, va aparea din nou pe marile ecrane dupa o pauza de aproape trei ani, scrie Hollywood Reporter. Remarcata in 1950, in rolul unei sclave in filmul "Quo Vadis", actrita italiana Sophia Loren a jucat alaturi de cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor '50 si '60 si a alcatuit un cuplu mitic impreuna cu compatriotul ei Marcello Mastroianni in cateva lungmetraje foarte apreciate.
 
Rolul tarancii din "Ciociara" de Vittorio De Sica (1960) i-a adus Sophiei Loren premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol principal si premiul pentru interpretare feminina la Cannes.

7 iulie 2013 12:42
Modifică setările cookies