• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
David si Victoria Beckham si-au cumparat o casa de 40 mil. lire sterline in Londra

David si Victoria Beckham si-au cumparat o casa de 40 mil. lire sterline in Londra 

David si Victoria Beckham au vandut celebra lor resedinta, denumita "palatul Beckingham", din comitatul Hertfordshire. Au cumparat insa o casa cu patru etaje in centrul Londrei, pe care au platit 40 de milioane de lire sterline (47,9 milioane euro), informeaza express.co.uk. 

Noua locuinta a sotilor Beckham are, potrivit presei britanice, doua camere pentru pantofii Victoriei Beckham, plasme TV rezistente la apa in toate salile de baie si un garaj subteran. 

Resedinta londoneza are si un salon de coafura, o sala de sport si un sistem audio complex, care permite difuzarea muzicii in orice camera prin intermediul unui telefon mobil sau al unei tablete. 

Potrivit presei, sotii Beckham vor cheltui alte 5 milioane de lire sterline suplimentare pe aceasta proprietate.

Copiii vor ocupa tot etajul al doilea, la care exista mai multe dormitoare si sali de baie.  Etajul al treilea este rezervat oaspetilor, iar la ultimul etaj se afla o mica gradina pentru copii. 

Proprietatea are si un tunel pe care echipa de securitate intentioneaza sa il foloseasca pentru a transporta familia Beckham, fara ca membrii acestia sa fie vazuti, la o adresa secreta.


25 noiembrie 2013 17:43
Modifică setările cookies