• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Spitalele clinice din Romania vor trece in subordinea universitatilor

Spitalele clinice din Romania vor trece in subordinea universitatilor

Spitalele clinice vor fi trecute in subordinea universitatilor de medicina si farmacie, a anuntat ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu.

"Misiunea de a pregati viitorii medici, de a da o calitate profesionala rezidentilor, chiar mai accentuata, nu se poate face decat in universitate. Suntem in faza de a lua o decizie extrem de importanta pentru Romania: sa ducem in subordinea universitatilor spitale clinice, astfel incat acolo sa se desfasoare un proces integrat intre pregatire si munca", a explicat ministrul, informeaza Mediafax.

In opinia demnitarului, in cativa ani de zile, rezultatul unui astfel de proces se va vedea in imbunatatirea calitatii actului medical.  Un alt obiectiv al ministrului vizeaza introducerea in univeristati, la licenta si la rezidentiat, a unor cursuri de comunicare.


29 martie 2013 08:54
comentarii (1)

Comentarii (1)


Redir.Ec/ManagerFootball 2013-03-29 15:53:01
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul , Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///Redir.Ec/ManagerFootball