• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Starea de sanatate a lui Nelson Mandela ramane grava

Starea de sanatate a lui Nelson Mandela ramane "grava"

Starea de sanatate a fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de sambata din cauza unei infectii pulmonare, ramane "grava" dar "stabila", a anuntat marti presedintia sud-africana, citata de AFP.

"Fostul presedinte este in continuare in stare grava, dar stabila, intr-un spital din Pretoria", a anuntat presedintia intr-un comunicat, adaugand ca presedintele Jacob Zuma, care s-a intalnit cu echipa medicala luni seara, are "incredere deplina" in aceasta.
 
Luni seara, un cordon de politie a fost mobilizat in fata intrarii principale de la Mediclinic Heart Hospital, desi presedintia sud-africana nu a confirmat oficial ca eroul luptei anti-apartheid primeste ingrijiri in acest spital.
 
De marti dimineata, vehiculele care circula in apropierea clinicii Mediclinic Heart Hospital sunt supuse unor controale minutioase, iar pietonii sunt rugati sa se identifice si sa-si deschida rucsacurile, a constatat un fotograf al AFP.
 
La intrare, gardienii spitalului au primit intariri din partea politiei, cu scopul de a tine la distanta presa, care continua sa vina in numar tot mai mare, in timp ce Africa de Sud anticipeaza moartea lui Madiba (numele sau de clan).

11 iunie 2013 16:16
Modifică setările cookies