• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Studiourile Warner au primit zeci de petitii impotriva distribuirii lui Ben Affleck in rolul Batman

Studiourile Warner au primit zeci de petitii impotriva distribuirii lui Ben Affleck in rolul Batman

Studiourile Warner Bros. au primit zeci de petitii furioase semnate de fanii lui Batman, dupa ce reprezentantii companiei au anuntat ca Ben Affleck va interpreta rolul eroului din Gotham City, intr-o noua productie, scrie Variety. citata de Mediafax.

Peste 30 de petitii impotriva acestei miscari a marilor studiouri au aparut, in decurs de 24 de ore de la anunt, pe site-ul Change.org. Semnatarii cer Warner Bros. sa distribuie un alt actor in acest rol, considerandu-l pe Affleck nepotrivit.
 
Studiourile Warner Bros. au anuntat, in luna iulie, ca doresc sa ii reuneasca pe super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat in acest an.
 
Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac in trilogia cinematografica "Batman", regizata de Christian Nolan, a anuntat ca nu doreste sa reia acest rol, iar pariurile erau deschise in ceea ce priveste desemnarea succesorului actorului galez.
 
"Stiam deja ca avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck indeplineste toate aceste conditii", a declarat Greg Silverman, presedintele studiourilor Warner Bros., intr-un comunicat publicat in revista Variety.
 
Filmul, care nu are deocamdata un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja in spatele camerei pentru a regiza "Man of Steel: Eroul", iar britanicul Henry Cavill isi va relua rolul Superman.
 
Ben Affleck isi inscrie numele pe o lista de actori celebri care l-au interpretat pe Batman, precum Michael Keaton, George Clooney si, cel mai recent, Christian Bale, in trilogia "Dark Knight", regizata de Christopher Nolan. Atat Batman, cat si Superman, fac parte din universul DC Comics, detinut de Warner Bros Entertainment, o divizie a grupului Time Warner Inc.

24 august 2013 16:36
comentarii (1)

Comentarii (1)