• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Super-Jupiter , o planeta uriasa descoperita de NASA la 170 de ani lumina distanta de Terra

"Super-Jupiter", o planeta uriasa descoperita de NASA la 170 de ani lumina distanta de Terra

Specialistii de la NASA au facut o descoperire de proportii, in adevaratul sens al cuvantului. Ei sustin au gasit o planeta noua, pe care au numit-o "Super-Jupiter", datorita dimensiunilor sale, noteaza www.stirileprotv.ro.

Corpul ceresc este, dupa primele estimari, de 13 ori mai mare decat Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul nostru solar. Si se afla la 170 de ani lumina distanta de Pamant.
 
Steaua in jurul careia "Super-Jupiter" orbiteaza este si ea enorma, avand o masa de 2,5 ori mai mare decat a Soarelui si este cea mai mare planeta care a putut fi observata direct pana acum.

21 noiembrie 2012 08:07
comentarii (1)

Comentarii (1)


SmartUrl.it/RoML 2012-11-21 12:58:48
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML