• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Al doilea suspect in cazul atentatelor din Boston a fost capturat

Al doilea suspect in cazul atentatelor din Boston a fost capturat

UPDATE: Al doilea suspect in cazul atenatelor din Boston, adolescentul Jokar Tarnaev, a fost arestat, potrivit CNN. Cei doi suspecti in dublul atentat cu bomba comis luni la Boston sunt frati si sunt de origine cecena, scrie NBC News, preluat de Mediafax. Unul dintre ei a fost omorat, iar al doilea capturat in urma cu cateva ore.

Politia din Boston a facut urmatorul anunt: "Capturat. Cautarile s-au incheiat. Teroarea a luat sfarsit; dreptatea a prevalat. Suspectul este in detentie".
 
Autoritatile au confirmat ca suspectul arestat este Jokar Tarnaev, in varsta de 19 ani, cautat activ de peste 9.000 de agenti ai fortelor de ordine de aproape 24 de ore.
 
Fratele acestuia, Tamerlan Tarnaev, in varsta de 26 de ani, a fost ucis vineri dimineata intr-o operatiune a Politiei. Atentatele la maratonul din Boston au fost comise pe 15 aprilie, soldandu-se cu trei morti si peste 180 de raniti.
 
Autoritatile au ordonat vineri oprirea tuturor mijloacelor publice de transport in regiunea Boston, in nord-estul Statelor Unite, si au cerut locuitorilor sa ramana in case, in timp ce politia continua urmarirea celui de al doilea suspect de comiterea luni a dublului atentat cu bomba, potrivit AFP.
 
Locuitorii din vestul Bostonului si din sase localitati vecine au fost indemnati sa stea acasa, iar toate autobuzele si trenurile din oras au fost oprite din ordinul guvernatorului Deval Patrick, in timp ce politia urmarea al doilea suspect, dupa ce l-a ucis prin impuscare pe primul.

20 aprilie 2013 10:20
Modifică setările cookies