• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sute de manifestanti cer  adevarul  despre starea de sanatate a lui Hugo Chavez

Sute de manifestanti cer "adevarul" despre starea de sanatate a lui Hugo Chavez

Sute de opozanti ai presedintelui venezuelean Hugo Chavez au manifestat duminica la Caracas pentru a cere "adevarul" despre starea de sanatate a sefului statului care nu a mai aparut in public de aproape trei luni, respectiv de la plecarea sa in Cuba pentru a patra operatie de cancer, relateaza AFP.

"Vrem adevarul!", "Chavez, unde esti?", scandau manifestantii. Multimea a parcus partea de est a capitalei pentru a se opri acolo unde aproximativ 50 de tineri opozanti s-au legat de marti pentru a cere ca presedintele sa apara publica sau sa renunte la putere.
 
"In ce tara din lume presedintele poate sa dispara timp de 83 de zile si sa nu se intample nimic?", a declarat pentru AFP Amanda Escalante, o pensionara in varsta de 61 de ani. Alaturi de ea, sotul ei Hector Gonzalez, in varsta de 70 de ani, a adaugat: "Daca Chavez se simte mai bine, sa o demonstreze".
 
Sustinatorii Guvernului s-au reunit in centrul Caracasului in semn de sustinere fata de seful statului.
 
Presedintele venezuelean Hugo Chavez a inceput o noua cura de chimioterapie pentru a se trata de cancerul de care sufera si are "moralul bun", a asigurat vicepresedintele Nicolas Maduro vineri seara. El ofera "sfaturi" Guvernului de pe patul sau de spital si a cerut documente pentru a lua decizii economice si politice, "care vor accelera revolutia", a adaugat el sambata.

4 martie 2013 09:20
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies