• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tablouri pictate de printul Charles, prezentate intr-o expozitie regala online

Tablouri pictate de printul Charles, prezentate intr-o expozitie regala online

130 de tablouri in acuarela pictate de printul Charles al Marii Britanii sunt prezentate intr-o expozitie inedita, considerata cea mai mare expozitie online cu opere realizate de un membru al casei regale britanice, informeaza Daily Mail.

Printul Charles spune ca aceste acuarele reprezinta rezultatul unei combinatii intre pasiunea sa pentru mediul inconjurator si pasiunea lui pentru pictura.
 
Cele 130 de tablouri in acuarela realizate de mostenitorul tronului britanic - care surprind diverse peisaje naturale si cadre din viata de la tara - sunt prezentate in expozitia intitulata "Life in Pictures" si pot fi vizualizate pe site-ul www.princeofwales.gov.uk.
 
Fiecare pictura a fost aleasa personal de printul Charles, iar aceasta expozitie reprezinta cea mai mare colectie a operelor sale care a fost vreodata prezentata in public.
 
Picturile reprezinta diverse cadre naturale din jurul resedintelor regale Balmoral, Highgrove si Sandringham, dar si peisaje din Scotia, precum muntii Lochnagar.
 
Expozitia include si lucrari realizate de printul britanic in timpul vacantelor sale private in Grecia, Elvetia, Turcia si Tanzania, dar si cateva schite realizate in timp ce se afla la bordul vasului regal HMS Britannia.

20 aprilie 2013 15:22
Modifică setările cookies