• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tarile europene isi indeamna turistii aflati in Egipt sa nu paraseasca statiunile in care sunt cazati. Violentele se apropie de zonele turistice

Tarile europene isi indeamna turistii aflati in Egipt sa nu paraseasca statiunile in care sunt cazati. Violentele se apropie de zonele turistice

Numeroase tari, printre care se numara Spania, Germania, Marea Britanie, Elvetia, Rusia, indeamna turistii aflati pe litoralul egiptean al Marii Rosii sa nu paraseasca statiunile in care se afla, in contextul intensificarii violentelor, inclusiv in apropierea zonelor turistice.

Ministerele de Externe din Marea Britanie, Spania, Germania, Elvetia, Rusia si Franta si-au indemnat cetatenii sa nu paraseasca sub nicio forma statiunile de pe litoralul Marii Rosii.
 
Potrivit Corriere della Sera, agentii de turism italiene si germane au anulat sejururi in Egipt pana pe 15 septembrie.
 
Turistii sunt indemnati sa se limiteze la vacantele in statiunile Sharm el Sheikh, Marsa Alam, Berenice, Hurgada Marsa Mathrou si El Alamein.
 
Sute de persoane au fost ucise in ultimele zile in Egipt, in confruntari intre simpatizanti ai miscarii islamiste Fratii Musulmani si fortele de ordine. Violentele s-au amplificat vineri, cand au reizbucnit protestele fata de inlaturarea de la putere a presedintelui islamist Mohamed Morsi, demis de armata si arestat pe 3 iulie.

16 august 2013 17:58
Modifică setările cookies