• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 13 copii irakieni vinovati de vizionarea unui meci

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 13 copii irakieni "vinovati" de vizionarea unui meci

Membri ai grupului terorist Stat Islamic au executat, intr-o piata din orasul irakian Mosul, 13 baieti "vinovati" ca au vizionat un meci de fotbal, scrie Corriere della Sera, in editia online.

Cei 13 copii au fost gasiti vinovati ca au urmarit la televizor meciul de fotbal intre selectionata Irakului si cea a Iordaniei, desfasurata in cadrul Cupei Asiei.
 
Executia extrajudiciara a avut loc pe 12 ianuarie, dar informatiile au fost facute publice abia acum.
 
Cei 13 baieti au fost capturati in cartierul Al-Yarmuk din Mosul, o zona aflata sub controlul organizatiei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria (SIIS). Un tribunal improvizat al retelei teroriste a stabilit ca cei 13 copii au incalcat Legea islamica (Sharia) prin urmarirea meciului de fotbal.
 
Cei 13 baieti au fost adunati intr-o piata publica din Mosul si au fost executati prin impuscare, sub privirile ingrozite ale rudelor si localnicilor. In plus, cadavrele au fost lasate cateva ore in strada, pentru a servi ca exemplu.
 
Grupul terorist sunnit Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria / Stat Islamic in Irak si Levant) ocupa regiuni irakiene si siriene, unde a instituit un "califat".

20 ianuarie 2015 16:34
Modifică setările cookies