• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tina Turner, pentru prima data pe o coperta Vogue, la varsta de 73 de ani

Tina Turner, pentru prima data pe o coperta Vogue, la varsta de 73 de ani

Cantareata americana Tina Turner apare pentru prima data pe coperta unei reviste din grupul Vogue, la varsta de 73 de ani, informeaza huffingtonpost.com.

Fotografia de pe coperta editiei germane a revistei Vogue a fost realizata de Claudia Knoepfel si Stefan Indlekofer, sub coordonarea stilistului Nicola Knels. Cantareata va putea fi admirata si intr-un editorial fotografic, inclus in interiorul revistei.
 
Tina Turner este, la varsta de 73 de ani, probabil, cea mai in varsta vedeta care apare pe coperta unei reviste Vogue. Acest titlu era detinut de actrita Meryl Streep, care a pozat in 2012 pentru coperta editiei americane a revistei Vogue, la varsta de 62 de ani.
 
Tina Turner a fost timp de multe decenii una dintre cele mai de succes cantarete din lume, devenita celebra gratie unor piese precum "Simply The Best", "What's Love Got To Do With It" si "Proud Mary". Turner s-a retras din viata publica dupa turneul de adio din 2008/2009. Cantareata a invatat limba germana si s-a mutat in Elvetia in 1995, pentru a locui cu partenerul sau de viata Erwin Bach.
 
Potrivit unor informatii recente, Tina Turner a primit la sfarsitul lunii ianuarie dreptul de rezidenta in Elvetia si intentioneaza sa renunte la cetatenia americana dupa ce va deveni in mod oficial cetatean elvetian.

9 martie 2013 17:26
Modifică setările cookies