• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tom Hanks, pe primul loc in topul Forbes al celor mai de incredere vedete

Tom Hanks, pe primul loc in topul Forbes al celor mai de incredere vedete

Actorul american Tom Hanks a ocupat prima pozitie in topul celor mai de incredere vedete din 2014 intocmit de revista Forbes, informeaza independent.ie, citat de Mediafax.

Editorii revistei Forbes au utilizat datele furnizate de compania E-Poll Market Research pentru a alcatui acest top, care analizeaza gradul de notorietate pentru circa 6.000 de vedete si trasaturile de personalitate ale acestora.
 
Actrita Carol Burnett ocupa locul al doilea in acest top, iar podiumul este completat de actorul Morgan Freeman, aflat pe locul al treilea.
 
Topul 5 al celor mai de incredere vedete este completat de Michael J. Fox si Betty White, clasati pe locul al patrulea, respectiv al cincilea.
 
Cel mai recent film al lui Tom Hanks este "Saving Mr. Banks", in care actorul american joaca rolul lui Walt Disney.
 
Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) si "Philadelphia" (1995), a putut fi vazut in ultimii ani pe marile ecrane in "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown, dar si alaturi de Julia Roberts, in filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat si produs.

13 februarie 2014 11:13
Modifică setările cookies