• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European, adusa la Guvern

Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European, adusa la Guvern

Torta olimpica a Festivalului Olimpic al Tineretului European, organizat in Romania, a fost adusa la Palatul Victoria, unde gazde au fost vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu.

Ivan Patzaichin a fost primul purtator al tortei olimpice a FOTE 2013 din stafeta care a plecat, sambata, de la sediul COSR si care va strabate un traseu de 15 km atingand puncte importante din Bucuresti, printre care Palatul Victoria, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Primaria Municipiului sau Pasajul Basarab.
 
Din stafeta formata din aproximativ 70 de persoane nu vor lipsi Alina Dumitru, Laura Badea, Camelia Potec, Monica Rosu sau Gabriela Szabo.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a editie, se va desfasura in perioada 17-22 februarie. Aproape 1.500 de sportivi si oficiali din 45 de tari sunt asteptati la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), urmand sa fie cazati la Poiana Brasov, in "satul olimpic" special amenajat, din care fac parte cinci hoteluri.
 
Tineri cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani vor concura in cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, la opt competitii de sporturi de iarna, respectiv schi alpin, biatlon, schi fond, patinaj artistic, hochei pe gheata, patinaj viteza, snowboard si sarituri cu schiurile, concursurile urmand sa fie organizate la Brasov, Rasnov, Predeal, Fundata si Poiana Brasov.

9 februarie 2013 14:09
Modifică setările cookies