• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trafic blocat pe DN 7 in urma unui accident soldat cu 7 raniti

Trafic blocat pe DN 7 in urma unui accident soldat cu 7 raniti

Traficul pe DN 7, in dreptul localitatii Barzava, judetul Arad, blocat, duminica dimineata, in urma unui accident soldat cu ranirea a sapte persoane si in care au fost implicate un microbuz si un autoturism, a fost reluat dupa aproximativ doua ore, potrivit Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia pe DN 7, in zona unde a avut loc accidentul, se desfasoara in conditii normale.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arad, persoana ranita grav, care a fost preluata de un elicopter SMURD, a fost transportata la un spital din Timisoara.
 
Sapte persoane au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce un microbuz si un autoturism BMW s-au ciocnit pe DN 7, in dreptul localitatii Barzava, judetul Arad. In microbuz se aflau sapte pasageri plus soferul, iar in autoturismul BMW erau cinci persoane. Patru persoane din microbuz si alte trei din BMW au fost ranite, in urma impactului.
 
Purtatorul de cuvant al Politiei judetene Arad, Ovidiu Liber, declara ca sase dintre persoanele ranite au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. De asemenea, el a precizat ca a fost nevoie de interventia unui elicopter pentru a-l prelua pe unul dintre raniti, care se afla in stare mai grava. Conform sursei citate, din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului BMW ar fi adormit la volan.

13 ianuarie 2013 10:26
Modifică setările cookies