• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Traficul pe Transfagarasan blocat din cauza unei alunecari de teren, reluat pe un singur sens

Traficul pe Transfagarasan blocat din cauza unei alunecari de teren, reluat pe un singur sens

Traficul rutier pe DN 7 C Transfagarasan blocat, duminica dimineata, in zona localitatii argesene Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecari de teren, a fost reluat pe un singur sens, dupa ce drumarii au indepartat o parte dintre stancile cazute pe carosabil.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, blocarea drumului a fost anuntata la 112 de mai multi turisti care au vrut sa coboare de pe munte.
 
"Erau mai multi turisti cu trei masini, am inteles, iar dupa sesizarea primita la 112, drumarii au inceput sa deblocheze soseaua blocata in cursul noptii de sambata spre duminica. A fost o alunecare de teren si au cazut stanci pe carosabil la kilometrul 61+80 de metri, in zona localitatii argesene Arefu, aproape de barajul Vidraru. In acest moment traficul rutier a fost reluat pe un singur fir si se circula sub supravegherea politistilor rutieri. Nu sunt cazuri deosebite, nu exista turisti blocati sau masini blocate si sunt putine autoturisme care tranziteaza zona in acest moment", a declarat Epure, scrie Mediafax.
 
Drumarii lucreaza in continuare pentru indepartarea stancilor de pe carosabil.
 
Traficul rutier pe DN 7 C Transfagarasan a fost blocat pe ambele sensuri, duminica, in zona localitatii argesene Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecari de teren.

21 aprilie 2013 10:45
Modifică setările cookies