• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Traian Basescu reactioneza in cazul accidentului din Muntenegru

Traian Basescu reactioneza in cazul accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis luni un mesaj de condoleante familiilor cetatenilor romani care au murit in accidentul rutier petrecut in Muntenegru. Seful statului roman a multumit autoritatilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar si celor omane.

"Cu mare durere am aflat despre stingerea din viața a cetatenilor romani in cumplitul accident rutier petrecut duminica in Muntenegru. Sunt alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere si imi exprim profunda compasiune pentru familiile victimelor tragicului accident", se arata in mesajul presedintelui Traian Basescu, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. 

"Doresc, de asemenea, sa le multumesc autoritatilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar si autoritatilor romane. Sincere condoleante famililor celor decedati! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!", mai precizeaza seful statului. 

Cel putin 19 persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau, inmatriculat in Romania, a cazut intr-o prapastie, in Muntenegru, duminica dupa-amiaza. Alti 27 de pasageri au suferit rani moderate. Un copil muntenegrean care era pe pod a fost acrosat usor de autocar si a fost ranit. 


24 iunie 2013 15:51
Modifică setările cookies