• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trei sortimente de vin Game of Thrones vor fi lansate in primavara, pentru fanii serialului

Trei sortimente de vin “Game of Thrones” vor fi lansate in primavara, pentru fanii serialului

''Toate par mai bune cu putin vin in stomac'', spune Tyrion Lannister, unul dintre personajele principale din ''Game of Thrones'' (Urzeala Tronurilor). Fanii acestui serial de mare succes mondial vor putea experimenta chiar ei acest lucru, traind cu si mai multa intensitate atmosfera din Westeros, odata cu lansarea, in primavara anului viitor, a trei tipuri de vin create special pentru impatimitii serialului.

HBO a anuntat incheierea unei asocieri cu Vintages Wine Estates, o companie viticola din California, Statele Unite, in vederea realizarii vinului oficial al serialului de succes ''Game of Thrones'', informeaza marti Direct Matin.
 
Vinul este prevazut sa fie pus in vanzare in primavara anului 2017, iar gama va cuprinde trei soiuri, in onoarea serialului, doua rosii - intre care un Cabernet Sauvignon - si unul alb (Chardonnay).
 
Pretul unei sticle de 750 ml va fi cuprins intre 19 euro si 37,5 euro, mai arata sursa citata.
 
In 2014, HBO a incheiat un parteneriat cu Brewery Ommegang si a scos pe piata berea serialului. In acelasi an, o companie australiana a lansat neoficial vinuri 'Game of Thrones' numite ''Wines of Westeros'', mai arata Mashable.
 
Sezonul 7 al "Game of Thrones" va incepe anul viitor, in vara, nu in luna aprilie asa cum a fost cazul celorlalte sezoane de pana acum, iar noul sezon va contine doar 7 episoade in loc de 10 ca de obicei.
 
Sezonul 6 din "Game of Thrones" a doborat recordurile de audienta ale HBO inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. La cea de-a 68-a editie a Premiilor Emmy, cea mai inalta distinctie din lumea televiziunii americane, serialul, care s-a prezentat la startul competitiei cu nu mai putin de 23 de nominalizari, a castigat in total 12 premii Emmy, inclusiv pentru regie si scenariu. Cu cele 38 de premii Emmy castigate in total, ''Game of Thrones'' a intrat in istoria ''Emmy Awards''.

29 noiembrie 2016 14:27
Modifică setările cookies