• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trenurile circula cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile circula cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile de calatori si de marfa de pe rute din sudul, sud-estul si vestul tarii circula de marti cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate si ar putea ajunge la destinatii cu intarzieri intre 10 si 30 de minute, a anuntat CFR. 

"Mentionam ca incepand cu ora 11.30, din cauza temperaturilor ridicate inregistrate la nivelul solului, pe anumite sectii de cale ferata din vestul, sudul si sud-estul tarii, viteza de circulatie a trenurilor de calatori si de marfa s-a redus cu 10-50 km/h fata de viteza normala. Aceasta masura este necesara in perioadele caniculare pentru ca traficul feroviar sa se desfasoare in conditii de siguranta. La aceasta ora se circula cu limitari de viteza, cuprinse intre 70 km/h si 50 km/h", a precizat CFR. 

Limitarile de viteza sunt impuse pe Regionala CF Timisoara - intre statiile Timisoara Nord - Stamora Moravita (60 km/h), pe Regionala CF Brasov - intre statiile Teius - Razboieni (70 km/h) si pe Regionala CF Galati - intre statiile Ramnicu Sarat - Pufesti (70 km/h), Tecuci - Marasesti (70 km/h), Tecuci - Liesti (50 km/h), Pufesti - Adjud (70 km/h) si Adjud - Comanesti (50 km/h).


10 iunie 2014 15:48
Modifică setările cookies