• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trupa britanica F.O.X. va canta in deschiderea concertului din Capitala al formatiei Depeche Mode

Trupa britanica F.O.X. va canta in deschiderea concertului din Capitala al formatiei Depeche Mode

Formatia britanica F.O.X., infiintata la inceputul acestui am, a fost desemnata de managementul trupei Depeche Mode sa cante in deschiderea concertului acesteia din Romania, eveniment care va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala din Capitala, informeaza organizatorii, Emagic.

Desi a fost infiintata chiar la inceputul acestui an, F.O.X a reusit intr-un timp foarte scurt sa impresioneze managementul Depeche Mode, care a desemnat-o drept opening act pentru cateva dintre show-urile incluse in noul turneu "Delta Machine".
 
Astfel ca tanara trupa de origine britanica va fi prezenta alaturi de membrii Depeche Mode - Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher - in tari precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franta si Romania.
 
Biletele pentru concertul de la Bucuresti al trupei Depeche Mode mai sunt disponibile doar in cateva sectoare din tribunele si peluza Arenei Nationale, la preturi ce variaza intre 145 de lei si 320 de lei, si pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, precum si din reteaua magazinelor afiliate.

19 aprilie 2013 13:30
Modifică setările cookies