• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trupa britanica Judas Priest concerteaza la Bucuresti, pe 1 iulie

Trupa britanica Judas Priest concerteaza la Bucuresti, pe 1 iulie

Grupul britanic Judas Priest va sustine un concert la complexul Romexpo din Bucuresti, pe 1 iulie, iar show-ul face parte din turneul de promovare a albumului "Redeemer of Souls", informeaza organizatorii, Events.

Putine trupe se pot lauda cu o cariera comparabila cu cea a formatiei Judas Priest. "Zeii" heavy metalului au avut o influenta greu de ignorat pentru generatii intregi de artisti, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Trupa a vandut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, are in spate peste patru decenii de activitate, iar "Redeemer of Souls" este cel de-al 17-lea disc al ei.
 
Trupa Judas Priest a intrat in atentia publicului in anul 1974, cu albumul de debut "Rocka Rolla". Britaniciii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum "British Steel" (1980), "Screaming for Vengeance" (1982), "Painkiller" (1990) si "imnuri" rock precum "Breaking the Law", "Living After Midnight" si "You've Got Another Thing Coming".
 
In presale, pana pe 16 martie inclusiv, toate biletele au 10% reducere si pot fi cumparate la preturile de 117 lei (zona B), 171 de lei (zona A) si 243 de lei (golden ring). Incepand cu data de 17 martie, biletele costa 130 de lei, 190 de lei si 270 de lei. Biletele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

9 martie 2015 14:21
Modifică setările cookies