• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trupa U2 va sustine un turneu in sali de concerte si in spatii inchise, in 2015

Trupa U2 va sustine un turneu in sali de concerte si in spatii inchise, in 2015

Trupa rock U2 va sustine in 2015 un turneu de promovare a noului ei album, "Songs of Innocence", iar show-urile vor avea loc in sali de concerte si alte spatii inchise, potrivit declaratiilor facute de solistul grupului, Bono, informeaza nme.com, preluat de Mediafax.

Bono, solistul trupei irlandeze, a vorbit despre planurile de anul viitor ale grupului intr-un interviu pentru Absolute Radio. "Vom demara (concertele, n.r.) anul viitor. Vom incerca sa cantam pe arena O2 (spatiu de concerte din Londra, n.r.) si in locuri de genul asta, mai multe spatii acoperite decat stadioane de data asta, dar o sa vedem pana la urma ce va fi. Abia astept. O sa ne indreptam atentia asupra fanilor, iar cantecele, as putea spune, se vor canta de la sine", a spus Bono.
 
Noua serie de concerte vine dupa turneul modial U2 360° din 2010-2011, cand rockerii irlandezi au sustinut 110 concerte pe stadioane si in spatii deschise, promovand cantecele de pe albumul "No Line On The Horizon" de pe o scena circulara, cu patru picoare, numita "The Claw" (Gheara, n.r.), inconjurata de ecrane video si cu un sistem de sunet multidirectional.
 
La inceputul acestei luni, U2 si compania Apple au oferit celor 500 de milioane de utilizatori ai platformei iTunes, in mod gratuit, o copie a noului album. In urma plangerilor mai multor utilizatori nemultumiti ca nu puteau sterge fisierele muzicale din conturile lor, Apple a lansat un program pentru rezolvarea acestei probleme, avertizand insa ca utilizatorii care sterg materialul nu vor mai putea beneficia de el gratuit inca o data.
 
Albumul "Songs of Innocence" a fost lansat la cinci ani de la cel mai recent material discografic al rockerilor de la U2, "No Line on the Horizon" (2009).
 
Grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume in anii 1980 - "The Joshua Tree" si "Rattle and Hum".
 
Trupa U2 este alcatuita din basistul Adam Clayton, Bono (voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Trupa a castigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy si a vandut peste 150 de milioane de albume.
 
Cel mai recent turneu sustinut de U2, intitulat "360º Tour", este seria de concerte cu cele mai mari incasari din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obtinute in 2010 si 2011.

29 septembrie 2014 18:07
Modifică setările cookies