• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Twilight: Breaking Dawn II, incasari si numar record de spectatori in Romania

Twilight: Breaking Dawn II, incasari si numar record de spectatori in Romania

Ultimul film din seria ''Amurg'' a inregistrat in Romania incasari si un numar record de spectatori in doar primul weekend de la lansare.
 

"Zori de zi, partea a doua'' a avut incasari de peste 2 milioane 100 de lei si a adus peste 123.000 de oameni in cinematografe. A detronat astfel toate filmele lansate pana acum in Romania. Pe primul loc s-a aflat Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, iar urmatorul loc l-a detinut Avatar.  Cea de-a cincea parte a seriei, Saga Amurg: Zori de zi - Partea a 2-a, este distribuita de MediaPro Distribution din 16 noiembrie in mai multe cinematografe din Bucuresti si din tara.


20 noiembrie 2012 09:02
comentarii (1)

Comentarii (1)


SmartUrl.it/RoML 2012-11-20 14:51:49
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML