• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ultimele cuvinte ale actorului Paul Walker

Ultimele cuvinte ale actorului Paul Walker

Ultimele cuvinte rostite de actorul Paul Walker, care a murit intr-un accident de automobil, sambata, in California, ar fi fost: "Hai sa facem o plimbare", informeaza femalefirst.co.uk.

Automobilul Porsche Carrera GT, in care Walker se afla ca pasager, s-a lovit brutal de un copac si a explodat. Actorul si bunul sau prieten Roger Rodas, cel care conducea automobilul, au decis sa faca o scurta plimbare, in pauza unui eveniment de caritate. 

Roger Rodas tocmai isi parca automobilul cand Paul Walker a ajuns la gala de caritate, organizata la magazinul de piese auto pentru modele de lux Always Evolving - la care actorul detinea actiuni. Roger a coborat din masina, iar Paul Walker a venit spre el si l-a rugat sa faca o plimbare cu acel model Porsche, intrucat acesta nu fusese inca introdus in magazin. 

Jim Torp, un bun prieten al actorului, a spus: "Roger mergea cu spatele spre garaj, insa Paul a sarit in masina si i-a spus: «Hai sa facem o plimbare»."Asa ca s-au dus sa faca o mica plimbare si apoi s-a intamplat tragedia", a adaugat el. 

Torp spune ca Paul Walker "trebuia sa moara in acest fel", pentru ca era un fan impatimit au masinilor rapide si isi dedicase cea mai mare parte a carierei sale de actor filmelor din franciza "Furios si iute". 

"Este ciudat. Paul Walker a facut acele filme. Si-a trait viata si a murit repede si furios, astazi. A iubit viteza, a iubit masinile si trebuia sa moara in acest fel. A murit intr-o masina foarte iute, alaturi de prietenul sau", a adaugat Jim Torp pentru New York Daily news


2 decembrie 2013 14:08
Modifică setările cookies