• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ultimul film din seria Twilight a primit 11 nominalizari la Zmeura de Aur 2013

Ultimul film din seria "Twilight" a primit 11 nominalizari la Zmeura de Aur 2013

"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul film din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, miercuri, 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur, trofeul care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti, informeaza Reuters.

Comedia "That's My Boy", cu Adam Sandler, despre un tata care decide sa se reintalneasca cu fiul sau pe care il abandonase cu multi ani in urma, a primit opt nominalizari.
 
Regizorul, actorul si scenaristul Tyler Perry a primit la randul sau mai multe nominalizari, inclusiv la categoriile "cea mai proasta actrita" - pentru rolul sau in travesti Madea din filmul "Madea's Witness Protection" -, "cel mai prost actor" - pentru rolurile din filmele "Good Deeds" si "Detectivul Alex Cross" - si "cel mai prost regizor" - pentru filmele "Madea's Witness Protection" si "Good Deeds".
 
In acest an, la categoria "cel mai prost film" au fost nominalizate productiile "That's My Boy", "Saga Amurg: zori de zi - Partea II", "Battleship", "The Oogieloves in the Big Balloon Adventure" si "A Thousand Words".
 
Nicolas Cage a fost nominalizat la categoria "cel mai prost actor", cu rolurile din doua filme - "Ghost Rider: Demonul razbunarii 3D" si "Justitie pe cont propriu/ Seeking Justice". Starul american va concura in aceasta categorie cu actorii Eddie Murphy ("A Thousand Words"), Robert Pattinson ("Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II"), Adam Sandler ("That's My Boy") si Tyler Perry ("Good Deeds" si "Detectivul Alex Cross").
 
Actrita recompensata cu Oscar Barbra Streisand a fost la randul ei nominalizata la categoria "cea mai proasta actrita", pentru rolul din comedia "Guilt Trip", si va concura alaturi de Kristin Stewart ("Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II" si "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman"), Katherine Heigl ("Face toti banii/ One for the Money"), Milla Jovovich ("Resident Evil: Rasplata"/ "Resident Evil: Retribution") si Tyler Perry ("Madea's Witness Protection").
 
Premiile Zmeura de Aur, care valoreaza fiecare doar cativa dolari si au forma de zmeura aurie, pusa pe o pelicula de 8 mm ciopartita, au fost create in 1980, la initiativa lui John Wilson, un cinefil impatimit, ca un "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul in sezonul premiilor cinematografice, ce culmineaza in fiecare an, in luna februarie, cu gala Oscar.

10 ianuarie 2013 10:24
Modifică setările cookies