• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul al II-lea

Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul al II-lea

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, a declarat vineri politia, citata de AFP.

"Problema este ca semana prea mult cu Karol Wojtyla. A fost arestat penru uzurparea numelui, care este un delict", a declarat o purtatoare de cuvant a politiei pentru AFP. "Sutana pe care o purta a fost confiscata", a adaugat aceasta.
 
Barbatul in vasta de 50 de ani a fost eliberat si va trebui sa plateasca intre 154 si 929 de euro, in functie de decizia pe care o va lua judecatorul, a subliniat purtatoarea de cuvant.
 
"Daca ar fi fost deghizat in Tutankamon, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat", a glumit un alt politist de la comisariatul unde a fost retinut barbatul.
 
Artistul lucra de mai multe saptamani pe principalul bulevard care duce spre Colosseum, cu scufia pe cap, alaturi de centurioni romani si alti imitatori la fel ca el, insa politia a asigurat ca a reactionat in urma unei plangeri anonime.
 
Un vanzator de suveniruri instalat intr-un loc care domina Forumul roman a declarat ca a asistat la arestarea survenita joi.

11 mai 2013 10:49
Modifică setările cookies