• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un copil de 4 ani, din America, si-a impuscat in cap prietenul de joaca

Un copil de 4 ani, din America, si-a impuscat in cap prietenul de joaca

Un copil american in varsta de 4 ani l-a ranit grav pe prietenul sau de joaca in varsta de 6 ani, impuscandu-l in cap, intr-un mic oras din New Jersey (nord-est), la doua zile dupa un incident armat mortal in care a fost implicat alt copil de 4 ani in Tennessee (sud), relateaza AFP.

Drama din New Jersey a avut loc luni seara in micul oras Tom Rivers, la 100 de kilometri sud de New York. Copilul in varsta de 4 ani, care se juca afara cu micul sau vecin, gasise arma incarcata in casa, conform autoritatilor. Parintii baiatului in varsta de 4 ani erau in curte, iar mama acestuia este cea care a chemat ambulanta, dupa ce a auzit impuscatura.
 
"Nicio decizie nu a fost luata" in ceea ce priveste eventuale urmarir penale, a precizat procurorul Joseph Coronato in cadrul unei conferinte de presa.
 
In cursul zilei precedente, un alt copil in varsta de 4 ani a impuscat-o mortal pe sotia serifului adjunct din Lebanon, in Tennessee in timpul unui picnic in familie. Politistul isi arata colectia de arme unui apropiat, conform politiei, cand a venit copilul. Victima sa, in varsta de 48 de ani, a murit pe loc.
 
Din nou, nicio decizie imediata nu a fost luata in ceea ce priveste eventuale urmariri penale.

Aceste doua drame cu arme de foc intervin in timp ce presedintele Barack Obama a promis din nou solemn ca va continua sa lucreze pentru o legislatie mai stricta in ceea ce priveste armele de foc, in pofida opozitiei puternice a Congresului, la trei luni dupa atacul de la Newtown (Connecticut).


10 aprilie 2013 09:54
Modifică setările cookies