• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un hotel dedicat ciocolatei a fost deschis in Marea Britanie

Un hotel dedicat ciocolatei a fost deschis in Marea Britanie

Un hotel care este dedicat fanilor ciocolatei, ce include in pachetul oferit clientilor petreceri in pijamale, gustari la miezul noptii si ateliere pentru prepararea delicateselor dulci, a fost deschis in localitatea britanica Bournemouth, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Hotelul are 13 camere dedicate mai multor tipuri de cacao. Cel mai luxos apartament costa 170 de lire sterline pe noapte, iar o camera single - 65 de lire sterline.
 
In acest spatiu, iubitorii ciocolatei vor putea sa-si duca pasiunea pentru aceasta delicatesa pe noi culmi.
 
Reprezentantii hotelului The Chocolate Boutique declara ca dispun de toate ingredientele necesare pentru a-i satisface si pe cei mai mofturosi iubitori de ciocolata.
 
Hotelul este o afacere de familie si include in oferta sa ateliere pentru cei care vor sa afle cum se prepara produsele din ciocolata sau vor sa isi faca autoportretul cu ciocolata de diferite nuante, dar si "petreceri in pijamale" pentru adultii iubitori de dulciuri.
 
In fiecare camera a hotelului, oaspetii au o fantana de ciocolata langa pat. Cei pofticiosi pot primi de la personalul hotelului mai multe tipuri de ciocolata, la cerere, chiar si la miezul noptii. "Creierul" din spatele acestei afaceri este maestrul ciocolatier Gerry Wilson.

12 aprilie 2013 17:37
Modifică setările cookies