• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un ziar german care a publicat caricaturi cu Mahomed de la Charlie Hebdo a fost vizat de un atac duminica dimineata

Un ziar german care a publicat caricaturi cu Mahomed de la Charlie Hebdo a fost vizat de un atac duminica dimineata

Un cotidian din Hamburg, care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata, a anuntat politia, precizand ca nu s-au inregistrat raniti, relateaza AFP.

"Pietre si un dispozitiv incendiar au fost aruncate printr-o fereastra" in sediul Hamburger Morgenpost, declansand un incendiu, a declarat un purtator de cuvant al politiei. 

"Doua camere au fost avariate, dar focul a fost stins rapid", a precizat purtatorul de cuvant. 

Ziarul Hamburger Morgenpost a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, care a fost miercuri tinta unui atac terorist soldat cu 12 morti.  Franta a trait 53 de ore de cosmar, de la atentatul comis miercuri la redactia pariziana a publicatiei Charlie Hebdo, pana la luarea de ostatici sangeroasa de vineri, dintr-un magazin evreiesc din Paris. In total, 17 persoane au murit in aceasta serie de atacuri comise de trei jihadisti francezi, care au afirmat ca s-au coordonat si care au fost ucisi de fortele de ordine vineri seara.


11 ianuarie 2015 10:01
Modifică setările cookies