• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Una dintre victimele din accidentul zborului Asiana, calcata de un camion de pompieri

Una dintre victimele din accidentul zborului Asiana, calcata de un camion de pompieri

 Una dintre cele doua adolescente care au murit dupa prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco a fost calcata de un camion de pompieri in timpul operatiunilor de salvare, a transmis vineri politia, in timp ce autopsia este in curs pentru a determina cauza mortii, relateaza AFP.

Doua adolescente din China au murit sambata dupa prabusirea la aterizare a unui Boeing 777 al companiei Asiana Airlines, iar o a treia persoana a murit vineri la spital din cauza ranilor suferite.

Accidentul s-a soldat de asemenea cu 181 de raniti, dintre care doi sunt inca in stare "critica". 

Pompierii din San Francisco, care au intervenit pe pista pentru a stinge incendiu survenit in avion dupa prabusire, au informat politia despre "posibilitatea" ca unul dintre camioanele lor sa fi calcat o victima. 

Primele rezultate ale anchetei asupra cauzelor prabusirii, realizata de agentia americana de securitate a transporturilor, arata ca avionul avea viteza prea mica si zbura prea jos la apropierea sa de pista de aterizare.  Coada aparatului s-a detasat dupa ce a lovit un dig ce separa pista de apa. Avionul s-a prabusit apoi, luand foc. 

Zborul 214 al Asiana, a doua companie sud-coreeana, transporta 307 persoane, dintre care 16 membri ai echipajului.


13 iulie 2013 07:05
Modifică setările cookies