Ranita grav in incendiul din clubul Colectiv, Teo abia astepta sa isi lanseze expozitia, sa impartaseasca vesela, cu toata lumea, universul ei colorat. Chiar daca ea nu a putut fi acolo, familia si prietenii au hotarat sa nu amane evenimentul, pentru ea asa ar fi vrut.

Teo si-a dorit foarte mult ca fotografiile ei, care surprind Londra, sa poata fi admirate in cadrul unei expozitii. Totul era programat.

Amalia Enache: "Apropiatii, familia ei a hotarat sa mergem mai departe. Abia astepta ca Teodora sa-si revina, sa vada cate lumea a venit pentru ea la aceasta expozitie. Important este si ca banii ce se vor strange din fotografiile ei, se vor duce exclusiv catre familia ei care are nevoie, in viitor, s-o ajute cumva!"

Toti prietenii stiu ca Teo este o luptatoare si spera ca ea sa iasa invingatoare si din aceasta incercare.

Raluca Arvat: "Teo este colega noastra. Este din redactia Sport de la PRO TV si ea si-ar fi dorit sa vada asa de multa lume - cum a spus si Amalia - dar ea este o luptatoare a trecut prin foarte multe greutati si nenorociri si va invinge si de data aceasta. Sunt sigura!"

Monica Dascalu: "Eu am venit aici sa vad Londra prin ochii Teodorei. Stiu ca-si doreste foarte mult sa fim toti aici si o asteptam cu sufletul si inima, sa vina si ea, in momentul in care va fi bine. Si sunt multi omeni care simt si gandesc ca mine."

In fiecare zi, mama Teodorei merge la spital sa isi viziteze fiica.

Viorica Maftei, mama Teodorei: "Speram sa fie bine. Va multumeste la toti, prin mine, si va doreste sananate. Asa cum isi doreste si ei."

Expozitia, gazduita de ''The London Street Atelier'' din Capitala, este una cu vanzare. Teo isi dorea ca pretul fiecarei fotografii sa fie de 36 de lei - varsta ei! Exceptie face una cu regina Angliei, pe care voia sa o dea cu 89 de lei - varsta reginei.

teodora maftei

Reprezentant galerie: "Am avut ideea ca Teodora cand face o calatorie in Londra, sa faca niste poze, sa faca o expozitie aici, sa o ajutam si pe ea cu proiectele ei personale. Ea este foarte implicata in proiectele altora si am vrut s-o punem si pe ea in fata."

Alex Dima, corespondent PRO TV: "Daca intri pe blogul lui Teo ramai cu o energie buna. Are tot felul de ziceri care te pun pe ganduri. La un moment dat, dupa ce povesteste un episod greu, prin care a trecut spune: plang, dar nu ma plang! Un alt episod se termina cu urmatoarele cuvinte. "Restul e zambet, iubire si rock. Bine si o supradoza de ciocolata. Cam asa este Teo."