• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Unul dintre fondatorii Twitter cere scuze lumii, pentru ca gigantul a facut posibila presedintia lui Trump

Unul dintre fondatorii Twitter cere scuze lumii, pentru ca gigantul a facut posibila presedintia lui Trump

Cofondatorul Twitter Evan Williams, care face parte din consiliul director al companiei, a cerut scuze lumii ca firma a facut posibila presedintia lui Donald Trump, dupa ce miliardarul american a recunoscut luna trecuta cat de importanta este reteaua de socializare pentru el, declarand pentru The Financial Times (FT) ca ”fara twitt-uri nu as fi aici”, scrie The Washington Post.

Williams a declarat recent pentru The New York Times (NYT) ca vrea sa repare stricaciunea pe care, crede el, Twitter si Internetul, in general, au provocat-o societatii prin troli, atacuri cibernetice, violenta difuzata in direct, stiri false si Trump.
 
Eu credem ca odata ce va putea sa vorbeasca libera si sa schimbe informatii si idei, lumea avea sa devina automat mai buna”, a declarat Williams pentru NYT. ”M-am inselat in aceasta privinta”.
 
Daca este adevarat ca nu ar fi presedinte daca n-ar fi fost Twitter, atunci, da, imi pare rau”, a spus el.
 
Este adevarat? Greu de spus, scrie WP.
 
De cand a devenit presedinte, mesajele sale neincetate, agresive iar uneori inacurate au parut sa-i creeze mai degraba probleme decat sa-i aduca beneficii.
 
Consilierii sai au organizat o ”interventie” media in urma cu cateva saptamani, potrivit The Wall Street Journal (WSJ), in incercarea de a-l convinge ca acuzatii nefondate ca ”Obama a pus sa fu interceptat” ar putea sa-i creeze probleme politice si juridice.
 
Contul lui Trump a fost neobisnuit de retinut incepand de joi - cand a reactionat la vestea numirii unui procuror special care sa-i ancheteze campania si eventuale legaturi cu Rusia, plangandu-se de ”cea mai mare de vanatoare de vrajitoare din istoria politica americana”.

22 mai 2017 11:11
Modifică setările cookies