• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Valeriu Tabara, ranit in urma unui accident rutier

Valeriu Tabara, ranit in urma unui accident rutier

Valeriu Tabara a fost ranit, vineri, in urma unui accident rutier produs in Timis, dupa ce fostul ministru al Agriculturii a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea a intrat intr-un cap de pod, la fata locului aflandu-se o ambulanta si un echipaj de descarcerare, scrie Mediafax.

Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Izvin spre Recas, dupa ce autoturismul Dacia Logan condus de deputatul PDL Valeriu Tabara a lovit un cap de pod, apoi s-a rasturnat. Valeriu Tabara era singur in masina.
 
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Madalina Mezdrea, a declarat ca din primele cercetari reiese ca accidentul a avut loc dupa ce soferul a pierdut controlul volanului.
 
La fata locului au ajuns un echipaj de descarcerare si o ambulanta, iar potrivit politistilor aflati la locul accidentului Valeriu Tabara este constient, insa a spus ca nu isi poate misca picioarele.
 
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara, Liana Dacilescu, a declarat ca Valeriu Tabara va fi transportat la Spitalul Judetean din Timisoara, insa nu a putut da informatii despre starea acestuia.
 
Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, in varsta de 63 de ani, candideaza pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, in colegiul electoral din zona Recas din judetul Timis.
 
La jumatatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara a fost supus unei interventii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

7 decembrie 2012 15:49
Modifică setările cookies