• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vanessa Paradis este imaginea celei mai recente colectii a brandului H M

Vanessa Paradis este imaginea celei mai recente colectii a brandului H&M

Vanessa Paradis este noua imagine a colectiei Conscious lansate de brandul H&M, actrita si cantareata, care apare si pe coperta celui mai recent numar al revistei Vogue din Marea Britanie, semnand un contract pe termen lung "pentru un viitor al modei mai sustenabil", informeaza Vogue.co.uk.

Vanessa Paradis prezinta colectia vestimentara de dama, care cuprinde haine si accesorii de camping si va fi disponibila in magazinele brandului incepand cu luna martie.
 
In paralel cu aceasta colectie, H&M a lansat alte doua linii similare, una destinata copiilor si cealalta pentru barbati. Simultan cu linia Conscious, H&M lanseaza o campanie prin care ii indeamna pe cumparatori sa aduca in magazinele brandului articole vestimentare pe care nu le mai doresc, in schimbul carora vor primi tichete de reducere pentru produsele H&M.
 
Aceste demers este primul al unui lant de magazine accesibile publicului larg, scopul fiind acela de a incuraja reciclarea hainelor.
 
Vanessa Paradis, in varsta de 39 de ani, cunoscuta publicului pentru hitul "Joe le Taxi" si colaborarea cu Serge Gainsbourg, a avut o relatie de lunga durata cu actorul Johnny Depp, in varsta de 49 de ani. Cuplul a aparut impreuna in filmul "The Ninth Gate", regizat in 1999 de Roman Polanski. Dupa 14 ani de relatie, in iunie 2012, perioada in care cantareata s-a dedicat mai mult proiectelor artistice, Vanessa Paradis si Johnny Depp s-au despartit.

22 ianuarie 2013 17:48
Modifică setările cookies