• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Victoria Beckham va juca in serialul de televiziune Girls

Victoria Beckham va juca in serialul de televiziune "Girls"

Victoria Beckham isi va testa in curand abilitatile actoricesti. Vedeta britanica a primit un rol in serialul de televiziune "Girls" produs de postul HBO, potrivit Contactmusic.com.

Astfel, fosta membra a grupului pop Spice Girls va debuta pe micul ecran in acest serial american in care va interpreta un rol cameo (un rol mic, in calitate de invitat special, n.r.). Proiectul a luat forma dupa ce vedeta britanica a declarat intr-un interviu recent ca i-ar placea foarte mult sa joace in serialul "Girls".
 
Lena Dunham, creatoarea serialului, spune ca a fost uluita de dezvaluirea facuta de Victoria Beckham si ca a inceput deja sa creeze un rol cameo pentru aceasta.
 
Victoria Beckham, membra a fostului grup Spice Girls, devenita creatoare de moda prin propria marca, a fost premiata la editia din 2011 a galei British fashion Awards la categoria "designerul anului". Victoria s-a casatorit cu fostul fotbalist englez David Beckham in anul 1999. Cei doi au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.
 
Serialul "Girls" este o comedie cu accente uneori dramatice ce prezinta aventurile si experientele de viata a patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este si scenarista, regizoare si actrita in show, serialul "Girls" a fost premiat cu doua Globuri de Aur in 2013 si cu un Primetime Emmy in 2012. Cel de-al treilea sezon al serialului "Girls" va debuta pe 12 ianuarie pe postul HBO.

11 ianuarie 2014 13:20
Modifică setările cookies