• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vivienne Westwood colaboreaza cu Baletul de Stat din Viena pentru un eveniment de Anul Nou

Vivienne Westwood colaboreaza cu Baletul de Stat din Viena pentru un eveniment de Anul Nou

Vivienne Westwood va crea costumele pentru Baletul de Stat din Viena, pe care balerinii le vor purta in timpul valsurilor din antractul concertului de Anul Nou, ce va fi sustinut pe 1 ianuarie 2014 de Filarmonica din Viena.

Colaborarea este o piatra de incercare si pentru austriacul Andreas Kronthaler, directorul artistic al casei de moda Vivienne Westwood si sotul creatoarei britanice, care a crescut cu reprezentantiile sustinute de Wiener Staatsballett, informeaza Contactmusic.com.
 
Printre creatiile romantice ale lui Vivienne Westwood se numara rochii din dantela si matase, iar Kathrin Menzinger, cunoscuta pentru evolutiile alaturi de dansatorul canadian Vadim Garbuzov, va purta o rochie din tafta, inspirata de ''rochia Lunii'', din colectia de primavara a lui 2014.
 
O selectie din creatiile lui Vivienne Westwood va fi prezentata intr-o inregistrare video, in timp ce balerinii vor dansa in palatul vienez Liechtenstein.
 
Vivienne Westwood s-a nascut pe 8 aprilie 1941 si este considerata una dintre cele mai originale creatoare de moda din Marea Britanie, find renumita pentru includerea in colectiile haute couture a elementelor preluate din stilurile modern punk si new wave.

28 decembrie 2013 13:55
Modifică setările cookies