• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vladimir Putin a efectuat o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf

Vladimir Putin a efectuat o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf

Presedintele rus, Vladimir Putin, obisnuit cu experientele extreme, a efectuat luni o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf pentru a inspecta epava unei nave esuate in 1869, potrivit unor imagini ale postului de televiziune public, relateaza AFP.

Postul public de televiziune Pervai Kanal a aratat imagini cu presedintele rus care a urcat la bordul unui batiscaf si s-a deplasat catre fregata Oleg, care zace la o adancime de 60 de metri in Golful Finlandei.
 
Presedintele rus isi cultiva in ultimii ani imaginea unui om de actiune. El a fost filmat la bordul unui submarin de explorare, pe fundul lacului Baikal, conducand o masina de Formula 1, aflandu-se la vanatoare de balene cu arbaleta, pilotand un bombardier sau neutralizand un tigru in Siberia.
 
O expeditie arheologica in 2011 in Marea Neagra a premierului Vladimir Putin, in cursul careia acesta ar fi descoperit doua amfore vechi de 1.500 de ani, a fost ironizata de presa independenta, care a remarcat ca amforele nu erau acoperite cu alge sau cochilii. Cateva luni mai tarziu, purtatorul sau de cuvant Dmitri Peskov a recunoscut ca evenimentul a fost regizat.

16 iulie 2013 09:13
Modifică setările cookies